0 Roba

Roba(0)

0-Roba
Porezi 0.00
Ukupno 0.00
8. Obnovljeni aluminijski aluminijski aluminijski disk, ručno poliran srebrnim žbicama u maski, pogodan je za izdanje iz 2006.godine.

8. Obnovljeni aluminijski aluminijski aluminijski disk, ručno poliran srebrnim žbicama u maski, pogodan je za izdanje iz 2006.godine.

HRK 2.33
U trgovini.

Iznos

S ozbiljnom i nepokolebljivom predanošću da kupcima pruži široku paletu visokokvalitetnih rezervnih komponenti, opreme i dijelova za popravak i dodatnu opremu svojih osobnih automobila, kamiona i drugih vozila, AIBAND nudi obnovljene naplatke od aluminijske legure aiband. Namijenjen je zamjeni vašeg postojećeg tvorničkog kotača. Značajke uključuju 18-inčni 8,5, 5 žbica, 5 jezičaka, 4,5-inčni uzorak vijaka poliran srebrnom Žbicom. Prikladan je za vaše izdanje 2006-2009. Provjerite je li prikladan za vaše vozilo. Jamstvo : 5 godina, ograničeno. Obnovljeni disk od aluminijske legure od 18 do 8,5, ručno poliran srebrnim žbicama, pogodan za izdanje od 2006.do 2009. godine 18 do 8,5, 5 žbica, 5 jezičaka, uzorak vijaka od 4,5 inča, poliran srebrnim žbicama, izrađen od aluminija. Udovoljava svim saveznim standardima sigurnosti na cestama. Za ugradnju nije potrebno bušenje. Za instalaciju nisu potrebne izmjene. Izravna zamjena za vaš automobil. Isti oblik i funkcije kao i Bumble. Jamstvo : 5 godina, ograničeno. Matice s jezičcima i središnji poklopac nisu uključeni. Upoznajte se s velikim izborom dijelova dostupnih za vaše vozilo.

Parametri proizvoda

To se sviđa i kupcima